Friheten

Asa Vandrarhem

Konferens & grupp


Vi har många möjligheter för företag, grupper & föreningar att anordna en bra konferens / sammankomst. Vi har en rymlig konferenslokal med utrustning för upp till 50 pers och en mängd aktiviteter som kanoting, cyklar, femkamp, kräftfiske, vedbastu etc. Måltider i form av frukost, lunch & middag ordnas genom eget kök eller i sammarbete med Asa Herrgård.

Exempel på konferenspaket

Halvdagskonferens på vandrarhemmet inkl fika.
Kanoting till lägerplats på kvällen med grillbuffé.
Övernattning på vandrarhemmet, hemfärd efter frukost.
Prisex. vid 20 pers – 390 kr/person plus moms

Hyr hela huset

Funderar du på att ordna släktkalas, klassträff, konferens, kick off, träningsläger eller kanske ett bröllop? Då kan ni hyra hela  vårt hus och det är faktiskt inte så dyrt. Under lågsäsong ligger grundpriset på 6000 kr.

Hyr Hela Huset innebär att  ni som grupp får exklusiv rätt till  hela vårt vandrarhem. Ni råder då över alla 50 sängplatser och har tillgång till vårt kök festsalen/konferensrummet. Hos oss har ni stora möjligheter att påverka servicenivån och därmed priset. Vissa vill nyttja självhushållet och sköta det mesta själva, andra låter oss ta hand om allt från måltider till kringarrangemang och aktiviteter.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy ett paket som passar just din grupp.

Träningsläger

Vårt hus lämpar sig även väl för träningsläger. Tidigare har vi bland annat haft orienteringsläger, kanotläger och hundkurser, men även andra sporter och friluftsföreningar är välkomna. Tyvärr har vi inte tillgång till någon bra fotbollsplan i Asa för närvarande, men kan evt erbjuda samarbete med lokala idrottsföreningar.

Här kan du ladda ner våra upplägg om träningsläger i pdf-format.

Orientering       Kanotläger         Hundkurs